Click here to show form

#66: Szuperélelmiszerek az időtálló szépségért

Szeretnél fiatalosabb arcot és bőrt?

Megfelelő étkezéssel az idő okozta változások az arcunk, testünk bőrén megjelenő ráncok, laza szövetek és bőrpír csökkenthetőek, lelassíthatóak.

Ha még nem érettél meg a botox kezelésekre, akkor minél előbb kezdd el a természetes bőrfiatalító életformát.

Ebben az epizódban 6 élelmiszert mutatok be, amik segítenek az öregedés lassításában, fiatalosabbá tesznek, és ragyogóvá teszik a fáradt, száraz, tápanyaghiányos bőrt.

Tetszenek az adások? Most ennél többet is hallgathatsz: Hetente 1 prémium podcast epizód, amit csak az előfizetők hallgathatnak. Már 1000 Ft/hó-tól. Iratkozz fel itt

————

Hasznos linkek a továbbiakra:

Iratkozz fel a Magazinra (ingyenes)

SHOP

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz

—————-


FIGYELMEZTETÉS Ez a podcast nem hivatott betegségeket diagnosztizálni, vagy kezelni. Konzultálj az orvosoddal mielőtt bármit használsz amit itt hallottál. A műsorban elhangzottak a személyes véleményem, tapasztalatom, mint regisztrált táplálkozási szakértő és személyi edző, ami nem mindig egyezik a tankönyvekben publikált információkkal. 

Megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Tartalomjegyzék

Kapcsolódó tartalmak

Hasznos a kardió a zsírégetéshez?

Hasznos a kardió a zsírégetéshez? Szükségem van kardióra a zsírégetéshez? Ezek a kérdések gyakran felmerülnek azok körében, akik a testsúlyukkal és alakformálással foglalkoznak. Sokan úgy

Elolvasom