Te is egy elfoglalt családanya, háziasszony, NŐ vagy?

 

Akkor mindennél jobban megérdemled, hogy végre megint jól érezd magad a bőrödben!

Bizony, tudom jól, mennyi dolgod lehet egy sima hétköznapon is. Csoda, hogy van időd ezt elolvasni! Igyekszem hát rövidre fogni a lényeget.

 

Szeretnél változtatni a jelenlegi életmódodon, de …

 

😫 Nem szeretnéd kiköpni a tüdődet a futópadon vagy a végtelen ugrálásokon?

😓 Unod, hogy a sokadik program, elhatározás és erőfeszítés ellenére se jutsz közelebb a céljaidhoz?

😭 Nem tudod, hogyan táplálkozz megfelelően? Nincs ötleted, mit főzz és mennyit egyél?

😤 Unod már az Instagram-modellek által reklámozott edzésprogramokat, amik egyértelműen irreális ígéretek?

 

Épp ezt a komplex életmód csomagot keresed, ha te is:

🤩 Szeretnél edzőteremben vagy otthon, vagy akár a kettő kombinációjában edzeni

😍 Szeretnél egy tapasztalt személyi edzőt magad mellé, ráadásul elérhető áron

🥗 Akár csak egy fél órát edzenél otthon, akár kőkemény fitnessz versenyre készülnél fel

💋 Egy valóban átlag nőkön tesztelt és továbbfejlesztett, működő programot keresel!

Van még 5 perced? Olvass tovább, és ismerd meg a Fel az izmot, le a zsírt életmód program részleteit!

Rudnay Krisztina vagyok, 40 éves, dolgozó nő. Főllásom és családom mellett már több, mint két évtizede edzősködöm és okleveles táplálkozási szakértő vagyok.

Már a gimnáziumban tartottam edzéseket tornaórán az osztályomnak, és innentől kezdve a sport az életem részévé vált. Elhatároztam, hogy a lehető legjobban karban fogom tartani a testemet. Nem akartam puhává és gyengévé válni, akinek 40 éves korára a leghétköznapibb mozdulat is fájni fog. Ez a fogadalom szép és jó, de ahogy idősödtem, a mindennapi prioritásaim, teendőim nekem is, vendégeimnek is változtak. Így hát kénytelen voltam a zsúfolt hétköznapokhoz igazítani mind a saját, mind pedig vendégeim edzését, étrendjét.

Több mint két évtizedes edzői és fitnessz versenyzői pályafutásom alatt kiváló magyar és amerikai trénerektől tanultam hatékony edzésmódszerekről és gyakorlatokról; mindezt a tudást pedig beépítettem a saját módszerembe. Így nyerte el a Fel izmot, le a zsírt program a mai formáját.

Mit tartalmaz a Fel az izmot le a zsírt online program?

 

1. Állapotfelmérés

Egyéni válaszaid alapján személyre szabott edzés- és étrend tervet készítek neked.

Értéke: 5.000 Ft

   

  2. Étrent tervek, táplálkozási információk

  A Cukor Detox étrend, az Érett nők étrend terve és az Intermittent fasting étrend terv azonnal elérhető.

  Értéke: 12.000 Ft

   

  3. Edzésterv

  Minden héten az aktuális edzettségi szintednek megfelelő, változatos edzéstervet készítek neked, hogy mindig változatosan edzz.

  Külön otthon- és edzőteremben végezhető edzések, video lebontások.

  Ezenkívül kiegészítő edzések, cardio, tánc cardio és teljes bemelegítés/levezetés rutin áll rendelkezésedre.

  Értéke: 24.000 Ft

   

  4. Motiváció

  A tagokkal hetente motivációs beszélgetést tartunk, hogy mindig új lendülettel folytasd azt, amit elkezdtél!

  Értéke: 4.000 Ft

  5. Könyvek, ebookok

  A Súlyzós edzés alapjai, a Hogyan állítsd össze az étrendedet és a Miért és hogyan nyújtsunk ebookok segítenek eligazodni az edzés világában, az étrended összeállításában.

  Értéke: 6.000 Ft

  😵 Jól számolsz, mindez összesen 41.000 Forint lenne teljes áron. Ennyit kellene kifizetned egy személyi edzőnek. Viszont azzal, hogy velem és a többi taggal edzel, nem csak időt spórolsz meg, de pénzt is! Mivel nem kell edzőtermet bérelnem, és egyéb költségeket fizetnem, az alábbi kedvezményes árakat tudom neked garantálni:

  Az első 7 nap ingyenes

  📈 Tapasztalataim szerint a látható fejlődés egyik előfeltétele a hosszú távú elköteleződés. Egy hónap alatt egy edző sem képes csodákat tenni, egy év alatt viszont bármi megvalósulhat! Ha te is szeretnél látványos eredményeket elérni, válaszd az éves tagságot mindössze egy havi kondibérlet áráért! 

  Még mindig bizonytalan vagy? Olvass tovább, hogy megtudd, miben más ez a program, mint a többi!

  Vagy próbáld ki bármelyik csomagot 7 napig ingyen!

  Miért válaszd a Fel az izmot, le a zsírt programot?

   

  A Fel az izmot, le a zsírt program egy személyi edző a zsebedben. 

  Ez nem csak egy átlagos edzésprogram, amivel reméljük, hogy lesz aki eredményeket ér el.

  Mi azoknak az embereknek készítjük ezt a programot akik szeretnének segítséget, egy előre megírt, működő programot követni lépésről lépésre, és még többet tanulni az egészséges étkezésről, mozgásról. 

  Miért működik a Fel az izmot, le a zsírt program?

   

  A Fel az izmot, le a zsírt program módszerét közel két évtizede tökéletesítgetem. Alapja az a 12 sportág, melyeket az évek során elsajátítottam. Ezt egészítik ki személyi edzőként szerzett tapasztalataim, és a sporttudomány legújabb eredményei.

  “Kicsikém, megcsináltam a 7 napos tornádat… Azt hittem, fitt vagyok… 😆 De úgy formál, mint az állat! Hogy fitness zseni vagy, az biztos!!!❤️

  Ildikó, UK

  Szakmai véleményem, hogy azok az edzések, melyek kizárólag a főbb izomcsoportok edzésére koncentrálnak, felületes alakot eredményeznek.

  A természetesen szép, nőies alak eléréséhez azonban elengedhetetlen a kisegítő izmok megdolgoztatása is.

  Egyedi felépített otthoni edzéseimben főként funkcionális edzésgyakorlatokkal találkozhatsz, melyeket alacsony intenzitással, ugyanakkor magas ismétlésszámmal végzünk.

  Az edzőtermi edzések a teltebb, kidolgozottabb formákat eredményezik, amit nemcsak a személyi edzés alatt, de saját magam fitnessz versenyzői tapasztalataiből merítek.

  Minden edzéstervem egyedi és hétről-hétre megújuló, így nálam biztosan nem fogsz beleunni a mozgásba! Itt végre nem csak guggolással, kitöréssel és karemeléssel fogsz találkozni!

  Az edzések során formásabbak, tónusosabbak lesznek az izmaid és fejlődik a hajlékonyságod. Az edzéseket követően pedig végtelenül boldognak és büszkének fogod magad érezni!

   

  Elfoglalt nőként számomra is fontos, hogy a főzés legyen gyors, egyszerű és egészséges, ugyanakkor ne legyen egyhangú, unalmas.

  Éppen ezért minden étrendem könnyen elkészíthető, változatos, a mediterrán diétát követő receptekből áll. 

  A kiegyensúlyozott étrendekkel, minőségi alapanyagokból álló ételekkel biztosan sikerre viheted kitűzött célod az életmódváltás terén!

   

  ***Figyelmeztetés***

  A Fel az izmot, le a zsírt program lehetséges mellékhatásai: laposabb has, kevesebb puffadás, kerekebb popsi, karcsú lábak, élettel teli bőr, és a késztetés, hogy fotókat csinálj az eredményeidől, hogy megoszd a világgal.

  Garancia:

  Próbáld ki a programot ingyenesen 7 napig.  Ha nem tetszik, és ez alatt az idő alatt lemondod, nem kell fizetned semmit.

  Előfizetéseddel minden hónapban segítesz is:

  A Fel az izmot, le a zsírt program árából 10%-ot minden hónaban átutalunk egy általunk kiválasztott állatmenhelynek – akik a legnagyobb bajban vannak.

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  Hány percesek az edzések?

  Az otthoni gyakorlatsorok 20-30 percesek.Az edzőtermi edzésekkel 30-60 percen belül meg lehet lenni (attól függ, hogy kezdő vagy-e vagy haladó)

   

  Hogyan mondhatom le az előfizetést?

  Egy egyszerű kattintással. Nem kell emailt írnod nekem, nem kell felvenned a kapcsolatot, magyarázkodni, kellemetlenül érezni magad. Nincs harag.

  Hány percet kell főzéssel töltenem?

  A receptek nagy része nagyon egyszerű, fél- egy órát vesz igénybe az előkészületekkel együtt. De nagy számban vannak 10 perc alatt elkészíthető édességek, nasik és saláták.

  Pontosan mikor frissülnek az edzések és az étrend tervek?

  Minden héten Péntek estére kapjátok meg az új anyagokat, így a hétvégén már be is vásárolhatod a heti receptekhez valót és elkezdheted a heti új edzéseket.

  Ki állítja össze az edzéseket és az étrend terveket?

  Rudnay Peters Krisztina, okleveles személyi edző és okleveles táplálkozási szakértő, növényi étrendre specializálódva.

  Nem ehetek mindent. Hogyan módosíthatom a recepteket?

  Egyszerűen csak cseréld fel az alapanyagokat olyanra amit ehetsz, vagy nézz körül a blogon, ahol további növényi receptet találsz.

  Egyéni étrendet vagy edzéseket is kérhetek?

  Igen. A program tagjaként részt vehetsz az egyéni konzultációimon, vagy a 6 hetes életmód programomon.

  Hogyan történik a fizetés?

  Az első 7 napban semmit nem vonunk. Ha ez idő alatt lemondod az előfizetést, nem fizetsz semmit. Bankszámládat, vagy PayPal számládat automatikusan, havonta terheljük az előfizetés összegével, természetesen a 7 napos ingyenes periódus után. Lemondáskor a számládat nem terheljük tovább. Bankkártyás fizetés a Stripe biztonságos rendszerén keresztül történik, én nem látom a kártyád adatait.