Click here to show form

Törj át a megrekedésen!

Elvesztél az egészséges táplálkozás és életmód útvesztőiben és úgy érzed, egyedül sehova nem jutsz?

Személyre szabott életmód programok azoknak a nőknek akik meg szeretnék nyerni a csatát az idő múlásával

Vége a kifogásoknak! Itt az ideje, hogy valódi változást érj el az életmódodban!

Unod, hogy mindig visszahízod azt, amit nagy nehezen leadtál?

Megváltoztak a hormonjaid és emiatt az egész anyagcseréd?

Puffadsz, emésztési problémáid vannak vagy ételintoleranciád?

Nehezen alszol el, rosszul alszol, fáradtan ébredsz reggelente?

Van megoldás!

Nincs időd, nincs egy rendszered az egészséges táplálkozásra, és úgy érzed szétszakít a káosz? A Holisztikus Mentor Programban egy napokra kidolgozott, lépésekre lebontott rendszert kapsz, amit fokozatosan be tudsz illeszteni a mindennapokba.

Úgy érzed fuldoklassz a millió információtól amit ez ügyben találsz és nem tudod melyik megbízható? A Holisztikus Mentor Program olyan Amerikai tanításokra épül, amik a legújabb kutatásokon alapszanak, ezenkívül mentorod folyamatosan frissíti a tudását, hogy a legjobb eszközöket vethesse be nálad is.

Nincs időd megtervezni az egészséges étrendedet és az edzésterveket? A Mentor Program olyan étrendeket és edzésterveket ad a kezedbe, amik személyre szabottan neked lettek elkészítve, hogy te lehess a konyha tündére és az edzőmatrac bajnoka.

Nem egy milliomodik semmit nem érő “szuper diétát” sózunk Rád, hanem a célod és személyes igényeid mentén felállítjuk a megfelelő stratégiát, amivel javítani tudod az egészségedet, mindezt úgy, hogy közben folyamatosan közelítessz a céljaid felé.

Unod a jojó effektust, és hogy nem tudod megtartani a leadott kilókat? A Holisztikus Mentor Program megtanítja azokat az apró trükköket, amiket több, mint 3000 sikeres ügyfél mentorálása közben szereztünk, és bizonyítottan működik, és nálad is működni fog.

Vedd a kezedbe most az egészséges életed feletti riányítást és csatlakozz – ellenkező esetben még sokáig együtt kell élned az egészséges testsúly és a testi jólét eredménytelen kergetésével.


A Mentor Program nem egy sablon, amit mindenkire ráhúzok

Az általunk készített étrendek, edzéstervek, kihívások és akciótervek minden esetben teljes mértékben személyre szabottak, figyelembe véve az egyéni igényeket, célkitűzéseket és egészségi állapotot.

Csak így lehet biztosítani, hogy elérd az optimális eredményeket, és az egészségesebb életmód hosszú távon is fenntartható legyen számodra.

Az általunk kínált személyre szabott megoldások segítenek neked is abban, hogy jobban megértsd a tested jelzéseit és szükségleteit, és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsd mind az életben, mind az edzőteremben.

Vége a kifogásoknak! Itt az ideje, hogy valódi változást érj el az életmódodban

mi minden segítséget megadunk hozzá

A Mentor Program tartalma:

Miket érhetsz el a Mentor Programmal:

Az én történetem

Rudnay-Peters Krisztina vagyok, 43 éves, dolgozó nő. Főállásom és családom mellett már 25 éve edzősködöm és okleveles táplálkozási szakértő vagyok. 8 éves korom óta aktívan sportolok; később egy időben testépítő versenyeken is indultam.

Az Amerikai NASM akadémián végeztem tanulmányaimat, ahol az aktuális edzés- és táplálkozási kutatásokkal ismerkedtem meg, és azokat a tudásokat alkalmazom a mindennapi munkámban.

Az előadások tartása számomra fontos, mivel így nagyobb közönséggel tudom megosztani a helyes táplálkozás és az edzés fontosságát.

Az évek során többszáz nőnek segítettem elérni a testi és szellemi egészségüket, és az álomalakjukat, sőt, még sikeresen készítettem fel fitness versenyzőket a megmérettetésekre, és olyan személyre szabott étrend- és edzéstervet dolgozok ki, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyének elérjék a saját céljaikat és álmokat.

A legfőbb célom, hogy segítsek másoknak megtalálni a saját, egészséges életmódjukat, és egy hosszú távú, egészséges és boldog életet éljenek.

Itt az ideje, hogy én is átadjam mindezt a megszerzett tudást és tapasztalatot neked! 

Érett nőként is el lehet érni sikereket az egészséges életmód és a fitnesz terén

A Mentor Program a legjobb választás számodra

A táplálkozás, a testedzés és a pihenés hármasának köszönhetően a megfelelő stratégiával fejlődésre serkentünk.

Rudnay-Peters Krisztina, a mentorod holisztikus szemlélettel áll hozzá a tested egészségesebbé tételéhez, így a 25 év gyakorlatának köszönhetően minden aspektusból szemügyre tudja venni a fejlődésedet.

Ráadásul nem kell külön szakembereknek kiszervezned az edzésterved és az táplálkozási terved elkészítését, mindent egy kézben tudhatsz, ezzel is megsokszorozva a hatást.

Csatlakozz a Mentor Programhoz 25.000 Ft-ért havonta

EREDMÉNY GARANCIA: Ha minden javaslatot pontosan betartassz és nincs eredmény 28 nap múlva, akkor addig dolgozok veled ingyen, amíg el nem indulnak az eredmények

BÓNUSZ 1 Értéke: 3590 Ft

BÓNUSZ 2 Értéke: 4990 Ft

BÓNUSZ 3 Értéke: 4990 Ft

BÓNUSZ 4 Értéke: 2590 Ft

Így van: 16.160 Ft értékű BÓNUSZ a tied INGYEN

Mi történik a fizetés után?

Miután előfizettél, 1 munkanapon belül kapsz egy emailt a további teendőkkel és linkekkel

Részletesen válaszolj az Állapotfelmérő kérdéseire és foglalj időpontot a konzultációra

A konzultáción részletesen átbeszéljük a céljaidat, megkapod a bónuszokat és a konkrét tervet

Kérdezel, beszámolsz, tartjuk a kapcsolatot emailen amíg te követed a tervet, a következő konzultációig

Kezdd el ma az egészségesebb életmódot a Mentor Programmal! Csatlakozz most és élvezd az előnyeit az életen át!

Eredmény garancia

Ha minden javaslatot pontosan betartassz és nincs eredmény 28 nap múlva, akkor addig dolgozok veled ingyen, amíg el nem indulnak az eredmények

Mit mondanak rólunk mentoráltjaink

"Régóta küzdöttem az emésztési problémákkal, puffadással és a bőrproblémákkal, de semmi sem segített. A Mentor program során egy professzionális protokoll keretén belül kiderült, hogy mely ételek okozzák a problémáimat, és hogyan hagyhatom ki őket az étrendemből. Ezt a táplálkozási protokollt a program segítségével könnyen tartani tudtam. A személyre szabott étrend és edzésterv további segítséget nyújtott az egészségem javításához, és a program végére a puffadásom és a bőrproblémáim teljesen eltűntek. Nagyon hálás vagyok a mentoromnak, hogy segített megtalálni a megoldást a problémáimra, és mostanra úgy érzem, újra uralom az egészségem."
P. Ági
Könyvelő
"Nagyon elégedett vagyok a Mentor Programmal, amely segített nekem megtalálni a helyes életmódomat és elérni az egészségügyi és fitneszcéljaimat. A személyre szabott étrend- és edzésterv, valamint a rendszeres konzultációk segítettek megérteni, hogyan működik a testem, és hogyan kell helyesen táplálkozni és edzeni ahhoz, hogy eredményeket érjek el. Az egész programot nagyon profin és szakmailag felkészülten vezették, ami garantálta a sikert. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne életmódot váltani és elérni a céljait!"
Vagrga Zsófia
Főállású anya
"Már régóta küzdöttem a fogyással, és bár néhány kilót sikerült leadnom az elmúlt évben, valahogy mégis megakadtam. Amikor Krisztináról és a Mentor programjáról, úgy döntöttem, hogy megpróbálom. A rendszeres konzultációk során az étrendem és az edzéstervem testre szabottá váltak az igényeim és a testem szerint, és rengeteg új információt tanultam az egészséges életmódról és az élelmiszerek hatásáról a testemre. Az ösztönzés és az új tapasztalatok motiváltak engem, hogy kitartsak, és végül sikerült leadnom 9 és fél kilót mindössze 3 hónap alatt. Nagyon hálás vagyok Krisztinának és a Mentor programjának, hogy segítettek újra elindítani a fogyásomat és megtanítottak, hogyan tarthatom fenn az egészséges életmódomat hosszú távon."
Soós Vica
Kutyakozmetikus

Gyakran Ismételt Kérdések

Egy előzetes, ingyenes konzultáción felmérjük, hogy miben tudok neked segíteni, és hogy neked való-e a Mentor program.

A Mentor program azon alapul, hogy segítünk kialakítani egy egészségügyi és életmód váltás stratégiát, és erről mindent megtanítunk, hogy a későbbiekben saját magadtól is folytatni tudd – tudd mit miért teszel, eszel és edzel.

 1. Egy ingyenes stratégiai konzultációt, ahol megnézzük miben tudnék neked segíteni, és hogy tudnál-e profitálni a Mentor programból
 2. Előzetes állapotfelmérést, és egy egy órás konzultációt, amiben részletesen felállítjuk a stratégiát és megtanulod az új, egészséges táplálkozásod alapjait
 3. Havi egy konzultációt amin végigmegyünk az eddig elért eredményeiden, megakadásaidon, kérdéseiden, és ezekhez mérten vátloztatunk a stratégián
 4. Email kapcsolattartást, amikben további kérdéseidre válaszolok és egyengetem az utadat a siker felé
 5. Egy napi lebontású 28 napos részletes akcióterv, mit kell tenned, hogy a hónap végére az adott szokásokat elsajátítsd (minden hónapban új, attól függően, min szeretnél dolgozni)
 6. Egy recepteskönyvet is kapsz a programhoz, hogy mindig egészséges és ízletes ételeket készíthess

A havi konzultáció után kidolgozunk neked egy tervet, napi, lépésről-lépésre lebontásban, amiket meg kell tenned ahhoz, hogy az adott szokást tökéletesre fejleszd. Minden hónapban más-más területen dolgozhatunk majd.

Szakképzett mentorod, Rudnay-Peters Krisztina az előzetes konzultáció és a konzultáción folytatott felmérés alapján elkészíti az étrendet egy napi lebontással, makró tápanyagok számolásával. Az étrend kialakításánál figyelembe vesszük a céljaidat és személyes preferenciáidat is.

Havonta kapsz egy-egy pár napos minta étrendet receptekkel, hogy ne legyen unalmas a program.

Rudnay-Peters Krisztina, az Amerikai NASM akadémián szakképzett táplálkozástudományi szakértő és személyi edző, 25 éves tapasztalattal

Az első mérhető eredmények már az első 2-3 hétben jelentkeznek, látványos eredményeket pedig 2-3 hónap alatt lehet elérni. Ez csak attól függ, mennyire veszed komolyan a Mentor programban elhangzottakat.

Havonta egyszer online, élőben konzultálunk, a többi napokon pedig lehetőséged van emailben kérdezni.

Jelenleg hagyományos, vegán, vegetáriánus, paleo, keto, gyulladáscsökkentő, vércukorszint szabályozó étrendek közül lehet választani, de étrendjeink folyamatosan bővülnek.

Edzésterveink változóak a sétától a futásig, a súlyzós edzéstől az otthoni tornákig.

Ha nem tetszik a program és az első konzultáció végéig visszakéred az árát, akkor visszautalom.

A programot ezenkívül bármikor megszakíthatod, így a már előre kifizetett idő lejárta után nem kerül több havidíj levonásra.

A havidíjakat automatikusan vonjuk, bankkártyával, illetve Paypallal lehet fizetni.

 1. Testzsírvesztést
 2. Izomgyarapodást
 3. Ételintolerancia megszünetését
 4. Vércukorszint beállítást
 5. Hormon szabályozást
 6. Alvás rendebetételét
 7. Stresszkezelés elősegítését