Click here to show form

Szeretnél lapos, akár kockás hasat?

Mit szólnál, ha ezt nem csak elérnéd, de örökre meg is tudnád tartani?

Ez számodra sem elérhetetlen! Hadd avassalak be a lapos has titkába!

A lapos has és a kockás has nem ugyanazt jelenti. Lapos hasa bárkinek lehet napi száz felülés nélkül is, viszont kockás hassal is fel lehet puffadni.

😖 Gyakran felfúvódsz?

😩 Rejtegetned kell a hasad, hogy ne látszódjon a puffadás?

😭 Úgy tűnik, nálad nem működnek a hasizom programok?

Ha az előző kérdésekre igen a válaszod, olvass tovább!

Kizárólag hasizom gyakorlatok végzésétől nem lesz lapos a hasad, hisz a puffadás a kockák alatt képződik. A lapos has eléréséhez és megtartásához előbb ki kell derítenünk, mi okozza a te esetedben a puffadást, majd ezt meg kell szüntetnünk!

A 21. századi élelmiszerek és kozmetikumok nagy része olyan vegyszerekkel kezelt, melyeket nem képes lebontani szervezetünk. Amikor emésztőrendszered telítődik ezekkel a méreganyagokkal, az gyomorégéshez, puffadáshoz, gyulladáshoz vezet.

Ha te is gyakran tapasztalod ezeket a tüneteket magadon, feltehetőleg olyan ételintoleranciával néz szembe a szervezeted, melyet egyedül már nem képes leküzdeni.

Habár mindez ijesztően hangzik, ne ess pánikba! Az ételintolerancia, a hormonális egyensúly felborulása, és a velük járó egyéb tünetek kezelhetőek, sőt, gyógyíthatóak! Ez a program épp erre fókuszál! Tudd meg, mi áll a lapos hasad és a kockák útjába! Küzdjük le ezeket az akadályokat együtt!

🚫
A Lapos Has Program nem egy újabb diétás program, és nem is pusztán egy online hasizom edzésterv. Nem lesz szó kalóriamegvonásról, és nem ígérek gyors fogyást sem.

 

Ez a program egy holisztikus oktató csomag, mely segít megérteni, hogy TÉGED mi gátol a lapos has elérésében. A program fő célja a lapos has elérése és örökös megtartása az emésztőrendszer egészségének és a hormonok egyensúlyának visszaállításán keresztül.

Nincs több önsanyargatás, nincs több éhezés, nincs több puffadás!​

Csak lapos ÉS kockás has!

A Lapos Has Program tartalma:

Csatlakozz most, és tudd meg, hogy téged mi akadályozott eddig a lapos has elérésében!

Az én történetem

Rudnay-Peters Krisztina vagyok, 40 éves, dolgozó nő. Főállásom és családom mellett már két évtizede edzősködöm és okleveles táplálkozási szakértő vagyok. 20 éves korom óta aktívan sportolok; egy időben testépítő versenyeken is indultam.

Amikor 30 éves koromban abbahagytam a versenysportot, a hasam elkezdett felpuffadni, én pedig egyre rosszabbul éreztem magam a bőrömben. Kipróbáltam az akkor divatos diétákat, ellátogattam különféle orvosokhoz, mégis úgy tűnt, semmi sem használ. A hasam örökké puffadt volt.

Végül beiratkoztam a táplálkozási tanácsadó képzésre, ahol egy profi dietetikus mellett tanulhattam az emberi emésztőrendszer működéséről. Elkezdtem magamon is kipróbálni a megtanultakat, és ennek hatására szépen fokozatosan megszűnt a hasi puffadás! Azóta minden nap lapos a hasam! 

Itt az ideje, hogy én is átadjam mindezt a megszerzett tudást és tapasztalatot neked! 

Mi történik a Lapos Has Programban?

Végre egy tudományosan megalapozott, mégis közérthetően elmagyarázott program! Abszolút hiánypótló!!
Bús Enikő
Jóga oktató

Mi a Lapos Has Programban alkalmazott kizárásos diéta célja?

A kizárásos diéta nem egy átlagos, fogyókúrás diéta. Ez egy olyan meghatározott ideig tartó protokoll, melyet világszínvonalon is elismert, neves táplálkozási szakértők állítottak össze. A módszer nem az én találmányom – ezzel orvosok, dietetikusok és táplálkozási szakértők ezrei gyógyítják pácienseiket.

A kizárásos diéta kifejezett célja:

Csatlakozz most, hogy újra élvezhesd azokat az ételeket, amelyeket már régóta nem mersz fogyasztani!

Mit kapsz ebben a programban?

Az oktatóanyagokból megtudod, hogy…

… mi tart vissza a lapos has elérésétől?

…. melyek azok az ételek, amelyek irritálhatják az emésztőrendszered

… hogyan működnek azok az ételek, melyek elősegítik a lapos has fenntartását, és csökkentik a szervezetben fennálló gyulladást

… milyen mikroorganizmusok élnek a gyomrunkban és beleinkben, amelyek édesség utáni vágyat, puffadást okoznak, és hogyan szabadulj meg tőlük

… hogyan ismerd fel az ételérzékenységet, és hogyan állítsd vissza szervezeted az egészséges állapotra!

… hogyan gyógyítsd meg a gyomrod, hogy olyan ételeket is élvezhess, amelyeket már régóta nem tudsz enni!

… hogyan hozd egyensúlyba a hormonjaidat

… a lapos has eléréséhez hogyan kapcsold össze az étkezést és az edzést.

Mindez a tudás a tied lehet összesen 7490 Forintért!