Click here to show form

Elfoglalt családanya, háziasszony, NŐ vagy?

Akkor mindennél jobban megérdemled,
hogy végre megint jól érezd magad a bőrödben!

A piacon nincs egy olyan átfogó és változatos edzés- és étrend terv ami teljes mértékben személyre szabható és minden étkezési szokást kielégít…Te is így látod?

Az elmúlt időszakban azon dolgoztam, hogy erre megtaláljam a megoldást!

Ha te is unod, hogy állandóan azon rágódsz mit főzz, hogy az a testednek is megfelelő legyen, vagy nem akarsz több 10.000-et elkölteni edzőre havonta, esetleg glutén mentes, vegán, keto étrendet követsz, akkor itt van a megoldás számodra!

EZ NEM SABLON PROGRAM!

INGYENES KONZULTÁCIÓ

A konzultációnak köszönhetően a program teljesen személyre szabható, nincsenek sablon megoldások, csak a Te igényeid!

TÖBB ÉVES TAPASZTALAT

A programban összesen 24 év tapasztalata és tudása van benne, ami garantálja, hogy kitartással eredményt fog hozni.

BÁRHOL ALKALMAZHATÓ

Akár edzőterembe jársz, akár otthon edzel, mindkét esetben találsz ennek megfelelő edzésterveket. 

MINDEN ÉTRENDHEZ

Ha az étrended glutén mentes, vegán, keto, vagy épp az intermitting fastingbe sorolandó: van megoldásom!

Mindezek mellett haladó edzéstechnikákat használok, hogy a fejlődés folyamatos legyen és egy percre se álljon meg.

Itt végre nem csak guggolással, kitöréssel és karemeléssel fogsz találkozni!

Rudnay Krisztina vagyok,
40 éves, dolgozó nő.

Főllásom és családom mellett már több, mint két évtizede edzősködöm és okleveles táplálkozási szakértő vagyok.

Már a gimnáziumban tartottam edzéseket tornaórán az osztályomnak, és innentől kezdve a sport az életem részévé vált. Elhatároztam, hogy a lehető legjobban karban fogom tartani a testemet. Nem akartam puhává és gyengévé válni, akinek 40 éves korára a leghétköznapibb mozdulat is fájni fog. Ez a fogadalom szép és jó, de ahogy idősödtem, a mindennapi prioritásaim, teendőim nekem is, vendégeimnek is változtak. Így hát kénytelen voltam a zsúfolt hétköznapokhoz igazítani mind a saját, mind pedig vendégeim edzését, étrendjét.

Több mint két évtizedes edzői és fitnessz versenyzői pályafutásom alatt kiváló magyar és amerikai trénerektől tanultam hatékony edzésmódszerekről és gyakorlatokról; mindezt a tudást pedig beépítettem a saját módszerembe. Így nyerte el a Fel izmot, le a zsírt program a mai formáját.

MITŐL MŰKÖDIK?

A Fel az izmot, le a zsírt program módszerét közel két évtizede tökéletesítgetem. Alapja az a 12 sportág, melyeket az évek során elsajátítottam. Ezt egészítik ki személyi edzőként szerzett tapasztalataim, és a sporttudomány legújabb eredményei.

Szakmai véleményem, hogy azok az edzések, melyek kizárólag a főbb izomcsoportok edzésére koncentrálnak, felületes alakot eredményeznek.

A természetesen szép, nőies alak eléréséhez elengedhetetlen a kisegítő izmok megdolgoztatása is, erre különösen ügyelek a program során!

Otthon végezhető edzéseimhez nem kellenek eszközök, mégis alaposan megdolgoztatnak.

Az edzőtermi edzések a teltebb, kidolgozottabb formákat eredményezik, amit saját magam fitnessz versenyzői tapasztalataiból is merítek.

Elfoglalt nőként, ahogy neked is, úgy számomra is fontos, hogy a főzés legyen gyors, egyszerű és egészséges, ugyanakkor ne legyen egyhangú, és unalmas.

Minden edzéstervem egyedi és hétről-hétre megújuló, így nálam biztosan nem fogsz beleunni a mozgásba! Vége az unalmas, ismétlődő edzéseknek!

Minden étrendem könnyen elkészíthető, változatos, a mediterrán diétát követő ételekből áll. A minőségi alapanyagokkal sikerre viheted a célod!

Formásabbak, tónusosabbak lesznek az izmaid és fejlődik a hajlékonyságod. Az edzéseket követően pedig végtelenül boldognak és büszkének fogod magad érezni!

A program elégedett résztvevői

FEL AZ IZMOT LE A ZSÍRT

Csinálj végig egy olyan programot, ami nem örökösen ismétlődő gyakorlatokból áll, és valódi segítséget ad a céljaidhoz.

Magyarországon egyetlen jelenleg működő programjában sem lehet választani ennyi étrend közül!

Válaszd ki, hogy havi- vagy éves díjas rendszerben szeretnéd kihasználni a programot!

HAVI

HAVI DÍJAS ELŐFIZETÉS

BEVEZETŐ ÁR: 3.490Ft / hó
  • havonta új edzéstervek (edzőtermi, súlyzós, otthoni saját testsúlyos)
  • havonta új étrend terv (hagyományos, glutén mentes, vegán, keto és intermitting fasting)
  • havonta új exkluzív cikkek, videós tartalmak étkezésről, edzésről, és harmóniáról
  • privát elérhetőség hozzám, arra az esetre ha valamiben elakadnál
  • 20% kedvezmény az egyéni konzultációk és az összes programom árából
  • több mint 100 elérhető edzésterv, hogy kimaxolhasd a programot

Garancia

Próbáld ki a programot ingyenesen 7 napig.  Ha nem tetszik, és ez alatt az idő alatt lemondod, nem kell fizetned semmit.

BÓNUSZ

A vásárlásod mellé most személyre szabott email konzultációt adok, ahol segítek elindulni az életmódváltásban. Meghatározzuk a kalóriáid számát, ezt lebontjuk makro tápanyagokra, és belőjük az edzéstervedet. Mindezt teljesen egyénre szabottan. Ezután a tervnek megfelelően módosíthatod a programban kapott edzéseket és étrendeket.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az otthoni gyakorlatsorok 30-60 percesek.Az edzőtermi edzésekkel 30-60 percen belül meg lehet lenni (attól függ, hogy kezdő vagy-e vagy haladó)

Egy egyszerű kattintással. Nem kell emailt írnod nekem, nem kell felvenned a kapcsolatot, magyarázkodni, kellemetlenül érezni magad. Nincs harag.

 

A receptek nagy része nagyon egyszerű, fél- egy órát vesz igénybe az előkészületekkel együtt. De nagy számban vannak 10 perc alatt elkészíthető édességek, nasik és saláták.

Minden hónap első napjaiban kapjátok meg az új anyagokat, így a hétvégén már be is vásárolhatod a heti receptekhez valót és elkezdheted a heti új edzéseket.

Rudnay Peters Krisztina, okleveles személyi edző és okleveles táplálkozási szakértő.

Eleve 5 különféle étrendet követő csoportot kiszolgálunk: vegán, glutén mentes, keto, intermittent fasting és hagyományos. Ha ezen kívül olyat találsz, amit nem fogyaszthatsz, egyszerűen csak cseréld fel az alapanyagokat olyanra amit ehetsz, vagy nézz körül a blogon, ahol további növényi receptet találsz.

Igen. A program tagjaként kedvezményesen részt vehetsz az egyéni konzultációimon, vagy a 6 hetes életmód programomon.

Az első 7 napban semmit nem vonunk. Ha ez idő alatt lemondod az előfizetést, nem fizetsz semmit. Bankszámládat, vagy PayPal számládat automatikusan, havonta terheljük az előfizetés összegével, természetesen a 7 napos ingyenes periódus után. Lemondáskor a számládat nem terheljük tovább. Bankkártyás fizetés a Stripe biztonságos rendszerén keresztül történik, én nem látom a kártyád adatait.

 

Előfizetéseddel minden hónapban segítesz!

A Fel az izmot, le a zsírt program árából 10%-ot minden hónaban átutalunk egy általunk kiválasztott állatmenhelynek – akik a legnagyobb bajban vannak.