Click here to show form

Test átalakító program személyre szabottan nőknek

Nem csak a program alatt fogsz megváltozni, hanem az azt követő időszakban , mert a tudás örökre nálad marad! Tanuld meg kényelmesen, küzdelemmentesen hogyan érezd magad jobban a bőrödben!

Mi lehet a gond?

Az alakod...

Még mindig nem vagy elégedett az alakoddal/egészségeddel, pedig már számtalan módszert kipróbáltál?

Nem stimmel...

Úgy érzed, hol az edzés, hol az étrend nem stimmel és nem tudod a kettőt összehangolni?

Bonyolultabb...

Elképzelhető, hogy nálad összetettebb dolgoról van szó, ami egyéni odafigyelést igényel!

Ha végig csinálod a programot...

Megszűnhet a folyamatos puffadás, jobb lehet az emésztésed!

Kialakíthatsz egy egészséges testképet, kompozíciót!

Feszesebb és tisztább
lehet a bőröd!

Energikusabb és
kipihentebb lehetsz!

A főzés egyszerű és gyors lesz, mégis mindennap ízletes ételeket ehetsz!

Étrend összeállítás, edzések összehangolása: átlátható lehet!

Ismerd meg a program megálmodóját!

Rudnay Krisztina vagyok...

…az életmódváltó program megalkotója, személyi edző, okleveles táplálkozástudományi szakértő és háziasszony. 24 évnyi szakmai tapasztalattal a testmozgás világában elmondhatom, hogy szinte mindent láttam már, ami a női testet illeti. Az évek alatt több száz nőnek segítettem elérni a célját, és sokan közülük a mai napig kedves vendégeim.

Ezt csakis úgy tudtam elérni, hogy sosem vettem egy kalap alá őket. Minden test más és egyedi, ezért fontosnak tartom a rendszeres egyéni konzultációkat. Itt elemezzük és értékeljük az adott időszak eredményeit, és ha szükséges, módosítjuk a program elemeit.

Csatlakozz a programhoz!

Pár kattintás, és a kifizetést követően 1 munkanapon belül kapsz egy értesítő levelet, amely tartalmaz egy részletes állapotfelmérő kérdőívet.

Adj részletes választ minden kérdésre!

Fontos, hogy minél pontosabban válaszold meg a kérdéseket, mert ez alapján tudok neked szakszerű tanácsokat adni!

Beszéljünk
róla!

Az első konzultáción részletesen átbeszéljük az állapotfelmérő kérdőívre adott válaszaidat. Ezek alapján állítom fel a személyre szabott terved.

Találkozzunk
minden héten!

Heti egyszer online találkozunk. Itt elemezzük és értékeljük az elmúlt hét eredményeit, és ha szükséges, módosítjuk a program elemeit.

Test átalakító program személyre szabottan

Örökre szóló tudást kapsz

A készen kapott étrendekkel az a gond, hogy nem tudod őket hosszú távon felhasználni, hisz egyrészt nem kell folyamatosan kalória deficitben lenned, vagy sanyargatnod magad, másrészről unalmas is lenne mindig ugyanazt a tucatnyi ételt fogyasztani. Egy minta étrendet fogsz kapni, meg tucatnyi könnyen elkészíthető receptet amiket beleilleszthetsz.

ionicons-v5-m

Nem csak a tüneteket kezeljük

Feltárjuk a probléma gyökerét: egyes testi tünetek, például a pattanások vagy a nem ideális testösszetétel arány mögött gyakran belső szervi vagy hormonális problémák állnak. Elképzelhető, hogy az emésztőrendszeredben olyan gyulladás van, ami miatt meg se moccanna a testzsírszázalékod. A programban előbb feltárjuk és kezeljük ezeket a problémákat, majd megvizsgáljuk, hogyan változik a tested ezek megszűnését követően.

Mi van a csomagban?

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Célok kitűzése, egészségi problémák gyökerének keresése

Bevásárló lista, kamrafeltöltési ötletek

Heti személyre szabott edzéstervek

Heti minta étrend

Táplálékkiegészítők beállítása

Heti online konzultáció, a program módosítása, finomítása

A program már 9.990 Ft-tól elérhető*

*Amennyiben az első konzultációt követően úgy érzed, mégsem ez a program lesz számodra a megfelelő, visszakapod a program teljes árát!

Már teljesen bele gabalyodtam az életbe. Egészen tini korom óta, gondjaim voltak a súlyommal. Egy időben futottam, vagy volt, hogy edzőteremben igyekeztem formába hoznom magam (ezt utáltam). Többször is szigorú diétát tartottam, amit persze nem lehetett hosszútávon kivitelezni, és nem volt élhető.

Aztán teljesen feladtam az egészet… Egy ideje azon dolgoztam, hogy egyáltalán legyen erőm felvenni a fonalat és ha kell, akkor kérjek segítséget. Eldöntöttem, hogy megkeresem azt a mozgás fajtát, ami jól fog esni, amit meg tudok szeretni, amitől jól érzem majd magam. Nagyon hálás vagyok, hogy ebben az időben találkoztam Krisztina oldalával. Ahogy elkezdtem hallgatni a podcastokat, egyre erősebben bennem volt, az, hogy tőle segítséget fogok kapni. Ekkor jelentkeztem a 6 hetes programjára. Úgy gondolom, már most is, de évek múlva úgy fogok visszagondolni erre az időszakra, hogy ennek köszönhetem az egészségem. Nekem nagyon nagy segítség volt, hogy a program alatt, hetente beszélhettünk, így meg volt a kontroll, (ami nélkül én bevallom, valószínűleg nem lettem volna elég kitartó, mert ebben az időszakban teljesen el voltam már keseredve) bármit kérdeztem, Krisztina segített! Szuper, személyre szabott étrendet állított össze nekem, amiben finom, egészséges és tápanyagokban dús ételek voltak. Ezáltal a folyamat által, elkezdett kialakulni bennem, az, hogy az étel jó, hogy pozitívan tudjak rágondolni, ne érezzem rosszul magam amikor csak eszek. Elkezdtem beépíteni az életembe a mozgást.

Először fokozatosan, Kriszti edzéseit, otthon. Finomakat főztem, megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyaggal és vitaminnal kezdett feltöltődni a szervezetem, és két hét múlva már heti 5 nap tornáztam. Több energiám lett, a tornák után fel voltam dobva. Egyrészt amiatt, hogy sikerült másrészt, mert úgy állította össze Krisztina, hogy ilyen hatással legyen ránk. Hétről-hétre elkezdtek lemenni a kilók, elkezdett változni az alakom, ami szintén nagyon motiváló tud lenni. Én nem is hittem, hogy sikerülhet, addig ameddig Kriszti meg nem kérdezte, úgy egy hét után, hogy hogy állok a kilókkal. Addig nem is álltam mérlegre, csak a program elején. Amikor megláttam, hogy csökkent a súlyom, nagyon örültem, hogy elindult valami végre. Előtte állandóan puffadt volt a hasam, úgy hogy az nem is tűnt már szinte fel mert minden egyes nap olyan volt. A program alatt szinte mondhatni, hogy napról napra kezdett elmúlni, és elkezdtem érezni, hogy milyen, amikor nincs felpuffadva. Szebb lett a bőröm, elkezdtek eltűnni a szemem alól a karikák. Jobb lett a koncentrációs képességem, a teherbírásom. Ahogy elkezdett életmóddá válni a mozgás, és a növényi alapú étrend, a tudatosság erősödött, én is erősebbé váltam. Testre és lélekre is fantasztikus hatással van ez az életmód.

MIBEN MÁS EZ A PROGRAM MINT A TÖBBI?

1. Nem sablonból dolgozom!

A legtöbb személyi edző, aki étrendet is ír, egy jól bevált sablont alakít át. Ám ez nem mindenkinél válik be, hisz minden test más! Épp ezért bármikor tudunk módosítani a programon, ha úgy látjuk, nálad valami nem úgy működik, mint ahogy azt elvárnánk.

2. Holisztikus állapotfelmérést végzek!

Holisztikus szemlélettel közelítem meg az átalakulásod. Áttekintjük a jelenlegi napi rutinod, étkezési és alvási szokásaid. Megvizsgáljuk, hogy a most fogyasztott ételek közül mik okozhatnak gyulladást a szervezetedben, és ezeket elkezdjük kizárni.

3. Megszerettetem veled a mozgást!

A testi megújulást hetente új videós edzésekkel is megtámogatom. Olyan (hetente megújuló) – edzőteremben, vagy otthon – elvégezhető edzésterveket fogok neked adni, melyek energizálnak, feszesítenek, és megadják a kellő alapot az életmód váltáshoz.

4. Végig támogatlak!

A program alatt egy percre sem engedem el a kezed! Bármikor kérdezhetsz tőlem emailben, hetente egyszer pedig online átbeszéljük, épp hol tartasz. Megnézzük, mi okoz neked nehézséget, és ezek fényében azonnal tudunk módosítani a programon!

A TUDÁS ÖRÖKRE A TIÉD...

Megtanulod, hogy milyen ételeket kerülj, és miket fogyassz bátran; valamint megmutatom, hogyan állíts össze magadnak egy jól működő étrendet, hogyan számold a makrokat (nem kötelező, csak ha pontosabb eredményekre vársz), hogyan változtasd a tápanyagok arányát a céljaidnak megfelelően. Ez a tudás örök életre veled marad, így a program után is mindig pontosan tudni fogod, hogyan étkezz!

KÉRDÉSED VAN!?

Igen! Az ilyen egyedi igényeket és szükségleteket kiemelten kezeljük a program személyre szabása során.

Igen! Az ilyen egyedi igényeket és szükségleteket kiemelten kezeljük a program személyre szabása során.

Természetesen! Vannak teljesen növényi alapú receptjeim is, így a program alatt végig teljes értékűen tudsz táplálkozni.

Erre a kérdésre nincs pontos válasz, ugyanis számos tényezőtől függ, mint például hogy most mennyi felesleg van rajtad, valamint hogy mennyire tudod követni az előírt étrendet. A szorgos ügyfeleim a 6. hét végére már 10 kg-mal voltak könnyebbek!

Erre a kérdésre nincs pontos válasz, ugyanis számos tényezőtől függ, mint például hogy most mennyi felesleg van rajtad, valamint hogy mennyire tudod követni az előírt étrendet. A szorgos ügyfeleim 4 hét alatt már 5 kg-mal voltak könnyebbek!

Javaslom, hogy hetente 3-5 edzést végezz a maximális hatás elérése érdekében (ez az adott célodtól is függ).