Click here to show form

20 napos újratöltés:
ahogy a Hollywood-i sztárok égetnek zsírt

Többször próbáltál életmódot váltani?

Már számtalan programot kipróbáltál, elkezdtél, de mindig visszahíztál?

Túl bonyolult és stresszes volt az életmódváltás amit próbáltál, és idő előtt abbahagytad?  
Esetleg az eredmények lettek lehangolóak?

Szerencsére van megoldás!

A 20 napos megújulás egy olyan átfogó, 34 különböző ebookból álló program, ami keretet ad egy precízen összeállított étrend- és edzésterv rendszernek.  A különféle étrendek a hagyományos ételek kedvelőit, a glutén mentes- és a vegán étkezés híveit is kiszolgálja. 

Tisztában vagyok vele, hogy más kalória összeállításra van szüksége valakinek aki alacsonyabb és kevesebb súlyfelesleg van rajta, mint valakit aki nagyobb tervekkel indul el. Ezért terveztem kétféle kalória meghatározással: egy magasabb és egy alacsonyabb kalóriás étrenddel.

A táplálkozási útmutatókat külön edzőteremben, vagy otthon végezhető edzések egészítik ki, hogy a azok hatékonyan olvasszák le rólad a zsírt és feszesítsék az izmaidat. 

FORMÁBA LENDÜLSZ!

Mind edzettségi szinten, mind az alakod szempontjából!

VISZLÁT KILÓK!

Pörgesd fel az anyagcseréd, újulj meg sejtszinten!

ITT AZ ÚJ ÉLETMÓD!

Érj el sikereket, égess el több
zsírt !

FORMÁBA LENDÜLSZ!

Megnő az edzettségi szinted, kirobbansz az energiától!

VISZLÁT KILÓK!

Pörgesd fel az anyagcseréd, újulj meg sejtszinten!

ITT AZ ÚJ ÉLETMÓD!

Érj el sikereket, égess el több
zsírt mint más módszerekkel!

Mitől és hogyan működik ez?

NINCSENEK SÉMÁK

A mostanában kapható diéta és edzés programokkal az a baj, hogy egy bizonyos séma szerint épülnek fel. Én fontosnak tartottam ebben a programban a különféle dietetikai technikákat és tápanyag időzítést, és a haladó edzéstechnikákat finomhangolni.

AZ EREDMÉNY A LÉNYEG

A hagyományos kalória deficit+kardio kombináció nem hoz gyors, látványos eredményeket.
Ezért építettem az edzéstervet 4 alap fázisra, és fűszereztem meg haladóbb technikákkal, amikkel maximalizálható az izomépítés és a zsírégetés.

FÓKUSZ A VÉGÉN IS

Amit más programok el szoktak felejteni az az, hogy mit csinálj ha befejezted a programot. Én egy teljes ebookot szenteltem arra, hogy megtanítsalak, hogyan építsd vissza a kalóriákat az étrendedbe úgy, hogy ne hízd vissza a leadott kilókat, és hogyan konzerváld az eredményeket és kövess egy egészséges étrendet.

KITŐL FOGSZ TANULNI?

Rudnay Krisztina vagyok...

…az életmódváltó program megalkotója, NASM végzett személyi edző, okleveles táplálkozástudományi szakértő és háziasszony. 24 évnyi szakmai tapasztalattal a táplálkozás és a testmozgás világában elmondhatom, hogy szinte mindent láttam már, ami a női testet illeti. Az évek alatt több száz nőnek segítettem elérni a célját, és sokan közülük a mai napig kedves vendégeim.

Ezt csakis úgy tudtam elérni, hogy sosem vettem egy kalap alá őket. Minden test más és egyedi, ezért tartom fontosnak azt, hogy a programon belül is a lehető legjobban személyre szabott tervet adjak ki a kezemből.

ISMERD MEG A PROGRAMOT!

A lenti táblázatok segítségével mélyebb betekintést nyerhetsz a programba. Nézd végig mire számíthatsz, és vágjunk bele együtt!

20 napos újratöltés csomag

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL ÉS BÓNUSZOKKAL

A CSOMAG TARTALMA:

20 napos
étrendek

Hagyományos, vegán, glutén mentes verzió

20 napos megemelt kalóriájú étrendek

Hagyományos, vegán,
glutén mentes

Videók
otthonra

Különböző videó lebontások otthoni edzésekhez

20 napos
edzésterv

Edzőtermi és otthon
végezhető edzések

7490Ft*

*Ha szívedre teszed a kezed, 100%-ban odatetted magad, végigcsináltad a programot, de mégsem lett eredménye, visszautalom az árát!

BÓNUSZOK

Ha most veszed meg a programot akkor bónuszként megkapod tőlem a következő programokat is!

HASZNOS TUDNIVALÓK

Mielőtt még gyorsan megnyomnád a “megvásárolom” gombot, biztos szeretnék benne lenni, hogy ez a legjobb program a céljaid eléréséhez – számomra az eredmények az egyik legfontosabbak.

Ez a program úgy lett összeállítva, hogy egy célt kövessen: a lehető legtöbb zsírt égessen el a lehető legrövidebb idő alatt. Mindezt biztonságos és tudományos technikákkal megalapozva.

Biztos vagyok benne, hogy lesznek amikor át kell préselned magad a napi feladatokon, vagy ellent kell állni a kísértésnek, hogy valami mást egyél. Ez természetes.

De ha ezeken átlendülsz, és minden erődet beleteszed ebbe a 20 napos programba, akkor olyan eredményeket könyvelhetsz el magadnak amiktől leesik az ismerősök álla.

Ha ezt szeretnéd olvass tovább!

A legtöbb kérdés amit nőktől kapok, az…

  • Hogyan gyorsíthatom fel az anyagcserémet és formásodhatok gyorsan?
  • Hogyan tudok zsírt égetni a problémás testrészeimről?
  • Hogyan tudom optimalizálni a hormonjaimat?

 

Ha téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, akkor a legjobb helyen vagy. 24 év alatt több száz nő testátalakításában segítettem eddig, így nyugodtan kijelenthetem, hogy értem a női test problémáit, és kidolgoztam egy hatékony, gyors, biztonságos és tudományosan is megalapozott 20 napos megoldást.

Mit kell tenned: lépésről-lépésre

Optimalizáld a hormonjaidat

Érezd magad jobban, hogy több energiához juss és elkerüld a hangulat ingadozásokat.

Javítsd az inzulin érzékenységedet

Azért, hogy el tudd égetni a makacs zsírokat, és hogy ne okozzon problémát ha szénhidrátokat fogyasztasz.

Programozd át az agyadat

Ez segíteni fog abban, hogy legyőzd a kívánási rohamokat!

Gyorsabb anyagcsere

Az anyagcseréd felgyorsításával a tested egy zsírégető gépezetté alakítható!

Edzés az otthon kényelmében

Tanuld meg, hogyan eddz 30 percet (akár otthonról), JOBB eredményekért, mint sok 60 perces edzésprogrammal.

Zsírégetés mindig és mindenhol

Tanítsd meg a testednek, hogyan tud több zsírt égetni akkor is, ha épp nem mozogsz, alszol, vagy a munkahelyeden ülsz.

Még ha nem is veszed meg a 20 napos újratöltés programot, ez alapján a lista alapján te is hozzájuthatsz életed legjobb formájához.

De el kell mondjam, nem könnyű egy bizonyított, kipróbált és működő terv nélkül ezeknek a pontoknak eleget tenni.

Ha megvásárolod a programot, akkor ezek azok a lépések amiken a 20 nap alatt végigkísérlek, neked nem kell foglalkozni a hogyannal. Lépésről lépésre mindent megtalálsz.

KÉRDÉSEID VANNAK?

Nem. Ez a program már azoknak szól, akiknek van egy pár hónapos edzésmúltjuk és a táplálkozás alapjairól is hallottak már. Ugyan a programban részletesen elmagyarázok mindent, de nem a gyökerektől.

Ne aggódj. Ez egy rövid program, ami úgy van felépítve, hogy eredményeket hozzon – ha elolvasod az útmutatót, és lépésről lépésre betartod a menetét, biztos vagyok benne, hogy sikerrel jársz. Én adok mindent, neked csak a motivációdat kell hoznod.

A program nőknek készült. Olyan nőknek, akik szeretnének egy kicsit zsírt égetni és izmot építeni viszonylag rövid időn belül.

Annak aki csak megvesz egy újabb életmódváltó programot és aztán bele se kezd, vagy félúton abbahagyja. Azoknak sem akiknek túl stresszes és elfoglalt a jelenlegi élete, mert az eredményekhez időt és energiát kell befektetni. Ha már eleve stresszes az életed, akkor ez a program (és minden más életmód váltás) csak nagyobb stresszt tehet rád. Ebben az esetben azt tanácsolom, hogy készülj rá: válassz 20 olyan napot amikor egy kicsit több időt tölthetsz magaddal, és teljesen átadhatod magad a változásnak.

Mert több dietetikai- és edzéstechnikai elem ötvöződik ebben a programban stratégiailag összeállitva, ami már haladó eredményeket hoz.

Az étkezések összeállítása nagyon egyszerű lesz: a legtöbb étel 10-30 perc alatt elkészíthető. Az edzéseket 35-45 perc alatt be lehet fejezni

A vásárlásoddal segítesz is!

Minden megvásárolt program után, a bevételeim 10%-t egy rászoruló kutyamentő egyesület kapja.