Click here to show form

Életmód váltás önsanyargatás nélkül

Ismerd meg az egészséges életmódhoz vezető út kulcsfontosságú lépéseit és érd el a tartós eredményt ingyenes konzultációnkkal!

Mi kell ahhoz, hogy elkezd priorizálni a saját testedet és egészségedet? Egy fejbekólintás? Ez most az!

Mit kapsz a konzultáció során?

Nézd meg hogyan változtatlak tanácstalanból sikeressé!

Kinek ajánljuk a konzultációt?
Hogyan segíthet neked ez a konzultáció?

A konzultáció teljesen ingyenes

Megoldást nyújtunk személyre szabott életmód-stratégiák felállításával, amelyek neked is segítenek az egészséges testsúly elérésében és fenntartásában, javítják az alvásminőséget, csökkentik az emésztési problémákat és megszüntetik a puffadást.

Szakértőnk átfogó életmód-tanácsokat ad az egészségesebb életmódhoz, az ételek megfelelő kiválasztásától kezdve az edzéstervig.

A konzultáció során segítünk neked megérteni a tested jelzéseit, és megtanítjuk, hogyan hallgass a testedre és az igényeire.

Így nem csak javulást tapasztalsz a testi tüneteidben, hanem magabiztosabb és boldogabb leszel az életben, mert megtanulod, hogyan törődj jobban saját magaddal és az egészségeddel.

Mi történik az űrlap kitöltése után?
Ki fog neked segíteni?

Rudnay-Peters Krisztina vagyok, és én egy táplálkozástudományi szakértő és személyi edzőként nap mint nap segítek hozzám hasonló nőknek megtalálni az egészséges és kiegyensúlyozott életmódot, és elérni a kívánt testsúlyukat, amely segít nekik abban, hogy magabiztosak és boldogok legyenek a bőrükben.

Az egészség és a testmozgás mindig is fontos része volt az életemnek, már 6 éves korom óta sportolok és azóta is aktív életmódot folytatok.

Az érdeklődésem az egészséges életmód és a testmozgás iránt azonban csak akkor változott át szakmává, amikor saját tapasztalataimból arra jöttem rá, hogy a megfelelő táplálkozás és testmozgás nélkül nem lehet tartós eredményeket elérni az egészséges testsúly és életmód terén.

 

Ezért kezdtem el a tanulmányaimat az Amerikai NASM akadémiáján, a táplálkozástudományt és a testmozgás szakterületét, és neves Amerikai szakértőkkel dolgoztam együtt, hogy megtanuljam, hogyan lehet az egészséges életmódot életre hívni.

Ha készen állsz az életmódváltásra, töltsd ki és küldd el ezt az űrlapot, és kezdjük el együtt az utazást az egészségesebb élet felé!

A konzultációkra hetente csak korlátozott helyeim vannak, úgyhogy jelentkezz mielőbb!

Amit rólunk mondanak:

A konzultáció során Rudnay-Peters Krisztina és az ügyfél közösen dolgoznak az egészséges táplálkozás, életmód és edzés terén való céljaikon. A konzultáns tanácsokat és támogatást nyújt az egyének számára, hogy elérjék az egészségesebb életmódot.

Rudnay-Peters Krisztina 25 éves tapasztalattal és az Amerikai NASM akadémián szerzett táplálkozástudományi- és személyi edzői képesítéssel rendelkezik. A konzultáció során ő a személyei edző és táplálkozási szakember szerepét fogja betölteni.

A konzultáció során a konzultációt vezető szakember az ügyfeleknek konkrét tanácsokat ad az egészséges táplálkozás és életmód terén. Például segít az egészséges étrend összeállításában, és ajánlásokat tesz a testmotgás, a hormonális egyensúly visszaszerzése, fogyásban, az alvás javítása, és egészségügyi problémák vagy más kihívások megoldására.

A konzultáció során Rudnay-Peters Krisztina segít az ügyfeleknek integrálni az egészséges táplálkozást és életmódot az életükbe. Figyelembe veszi az egyének munkáját és egyéb kötelezettségeiket, amiket az előzetes Állapotfelmérésen fednek fel.

Az egészséges táplálkozás, életmód és edzés terén való személyes konzultáció eredményei változóak lehetnek az egyéni szükségletektől és célkitűzésektől függően. Azonban a személyes konzultáció segíthet az egyéneknek abban, hogy megértsék, hogyan kell egészséges életmódot élni, és segít az egészségesebb életmód céljainak elérésében. Az ügyfeleknek számos konkrét tanácsot adnak a táplálkozásról, az edzésről és az életmódváltoztatásról, és azokat a legjobb gyakorlatokra és módszerekre összpontosítjuk, amelyek segíthetnek az egyéneknek az életmódjuk és az egészségük javításában. Az ügyfeleknek személyre szabott ajánlásokat és támogatást nyújtunk, amelyek segíthetnek elérni az egyéni céljaikat, és hosszú távú eredményeket hozhatnak az egészség és az életminőség javítása terén.